© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

NL UK DE
 

Perrons station NS Arnhem Centraal

In de luifels van het NS station Arnhem accentueren de doorlopende lichtlijnen de organisch gevormde luifelelementen met transparante zones. Er zijn 4 perrons gerealiseerd. Het stationsgebouw zal in 2013 gerealiseerd zijn. De doorlopende lijnen volgen de mogelijkheden van de constructie. Het station is ontworpen in opdracht van ProRail door architect Ben van Berkel van UNStudio in Amsterdam. In hun presentatie genoemd: "a sense of light and space".


23063-090132 S201 PL18 ABRI Perrons station NS Arnhem-centraal.jpg

In de ABRI armaturen zijn zowel de wensen van UNStudio ( Vorm en effect ), als die van de installateur ( Installatiegemak ) verwerkt. De slagvaste -IK10- satinι kap is zonder raamwerk gemonteerd. Van Doorn heeft de perronkap opnieuw 3D gevisualiseerd en berekend, inclusief de effecten van de verlichting. In de armatuur zorgt de ALX optiek voor de optimale lichtverdeling. Omdat het op sommige plaatsen niet mogelijk was de standaard te monteren, hebben we specials gemaakt in verschillende lengtes en doorsneden. De E-installatie is door Spie-Infra uitgevoerd.


Ook Van Doorn

21424-070242 S102 PL10 MASTARMATUUR Mast dubbel.jpg 22676 S201 VL18 BALUSTRA.jpg 20044 S101 FS10 BRICK-PRO.jpg 9735 S101 FL20 ACEL opbouw met compartiment.jpg 21547 S201 VL20 METOPE.jpg 22806-080031 S102 PL40 VELO Fietsenstalling Haarlem.jpg 23008 S104 FL10 FORTO vrijstaande foto.jpg 22596 S201 FL30 CORONA.jpg

Van DOORN Verlichting B.V. | Bellweg 10 | 4104 BJ Culemborg | P.O. Box 5  4100 AA  Culemborg  The Netherlands  |  T. +31(0)345-51 23 47 |  F. +31(0)345-5123 85
E-mail vdc@vdc.nl

Privacy  |  Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene Voorwaarden 

Powered by Sitespirit